Rissne Gård - Restaurang, Konferens & Catering

KONTAKTA:

Rissne Gård
Peter Kangärde & Marianne Rydell
Mässvägen 2, Rissne
172 07
SUNDBYBERG
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-733 54 54


Gästantal: 100
Sittande matgäster: 100
Största mötesrum: 25

  • INFORMATION
  • KARTA

VÄLKOMMEN TILL RISSNE GÅRD

Rissne Gård i Sundbyberg Stockholm är en charmig liten restaurang och festvåning i 1600-tals stil erbjuder konferenslokaler, festlokaler, catering, Julbord, lokaler för bröllop, middagar, konferens.. samt ett grönskade Trädgårdscafé.

FEST PÅ RISSNE GÅRD

Rissne Gårds mysiga festlokaler lämpar sig alldeles utmärkt för bröllop eller andra högtidliga tillställningar. Om vädret tillåter kan ni med fördel njuta av fördrinken på uteserveringen ute på den privata gården, som sommartid ligger inbäddad i härlig grönska. Genom att anlita oss på Rissne Gård är ni i goda händer. Vi tar hand om mat, personal och övrigt arrangemang så att ni kan koppla av.

BRÖLLOP PÅ RISSNE GÅRD - i stan fast i grönskade miljö

Våra vackra och mysiga lokaler lämpar sig utmärkt för bröllop och fina bröllopsmiddagar! Vigseln kan ni med fördel hålla i vår vackra trädgård som sommartid ligger inbäddad i en härlig grönska. Vi tar hand om mat, personal och övrigt arrangemang så att ni kan koppla av och njuta av er stora dag och bröllopsfest. Kontakta oss i god tid innan ert bröllop, så vi tillsammans kan planera varje liten viktig detalj inför er stora dag. Vi vill att bröllopet ska bli oförglömligt på alla sätt och vis. Vi kan också erbjuda en fotograf på plats, för att föreviga allt eller valda delar av dagen, efter era önskemål.

CATERING

Det går även bra att beställa catering från oss om ni ska hålla i en tillställning hemma eller på företaget. Vi hjälper dig gärna med att sätta ihop ett meny- eller bufféförslag som passar just dina önskemål.

KONFERENS PÅ RISSNE GÅRD

På Rissne Gård i Sundbybergt kan vi även stå till tjänst med möteslokal för er konferens. Vi har tre konferensrum / mötesrum med plats för ca 15 personer i varje rum. Ni konfererar i vår anrika miljö och äter förstklassig mat från restaurangen under dagen. Vi erbjuder projektor/pc-kanon, trådlös internetuppkoppling, whiteboard, etc. Hör gärna av dig till oss i förväg om du har några speciella önskemål inför er konferens.

VÄLLAGAD AFFÄRSLUNCH I ANRIK MILJÖ
Varje vardag mellan kl 11.30 - 14.00 serverar vi en vällagad affärslunch i vår restaurang med mysiga lokaler. Under sommarhalvåret går det även bra att avnjuta lunchen på vår uteservering. Du börjar med att plocka fritt från vår förrättsbuffé bestående av olika delikatesser. Därefter väljer du mellan två exklusiva varmrätter. Till kaffet dukar vi upp med våra uppskattade praliner och kakor.

AKTIVITETER
Som en trevlig konferensaktivitet erbjuder vi vinprovning och även matlagningskurs. Fråga oss, så berättar vi mer.

JULBORD
I juletid och även på självaste julafton serverar vi vårt traditionella och välsmakande julbord här på Rissne Gård! Så boka ert julbord redan nu!

Välkomna till oss på Rissne Gård i Sundbyberg hälsar
Peter Kangärde & Marianne Rydell

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket