Antal träffar: 2
Startsida > PERSONAL & TJÄNSTER > Event- & Serveringspersonal

Event- & Serveringspersonal

Hyr in eventpersonal & servitriser...

Här på eventmarket.se hittar du eventpersonal, serveringspersonal, mässpersonal / mässvärdinnor och mässvärdar, monterpersonal, barpersonal & bartenders m.fl. Företagen här nedan finns till för att hjälpa er med bemanningen av bra och kunnig personal till era fester, mässor och möten.

Entourage Production

Entourage Production hyr ut karismatisk eventpersonal som serverar, skrattar, minglar, välkomnar, dansar och bidrar till att ert event...

Stockholm / Hela Sverige

Direkt-mail Öppna profil

Stagehand.nu

Stagehand är företaget som har ett helt stall med eventpersonal, hump, roddare, scenbyggare, ljudtekniker & serveringspersonal för fest och konsert...

Stockholm

Direkt-mail Öppna profil

Hyr in eventpersonal

Om ni skall ha en stor fest, event eller kanske en stor festival, så behövs bra och kunnig eventpersonal. Personal som kan allt om service och att vara en bra värd / värdinns för era gäster. Eventpersonal kan finnas på plats när gästerna kommer, men även finnas med under hela genomförandet. Eventpersonal kan hälla upp bubbel till gästerna, men söker du efter ren serveringspersonal, så skall du anlita just dessa.

Serveringspersonal

Serveringspersonal är till skillnad mot eventpersonal utbildade på just servering av mat och dryck. Serveringspersonal kan allt om servering och kan ofta servera många gäster på kort tid. En del serveringspersonal är även utbildade i att även kunna jobba i bar, som bartenders. Men kolla detta noga innan ni anlitar personal, så att ni får hjälp med just det ni söker.

Mässpersonal & mässvärdinnor

Om ni skall ställa ut på en mässa, så kan det vara smart att anlita en proffsig och kunnig mässvärdinna eller kanske fler mässvärdinnor. Dom är vana med mässor och utställningar och är bra på att marknadsföra olika produkter och tjänster på ett tilltalande sätt.

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket