Ericsbergs Slott

KONTAKTA:

Ericsbergs Slott
AB Ericsbergs Säteri
Gårdskontoret
641 93
Katrineholm
  • Södermanlands Län

»Hemsida

0150 - 753 90


Gästantal: 120
Sittande matgäster: 120
Största mötesrum: 50
Antal bäddar: 47

  • INFORMATION
  • KARTA

KONFERENS PÅ ERICSBERGS SLOTT

KONFERENS & MÖTEN

Mitt i sköna Södermanland ligger Ericsbergs Slott, ett av Sveriges finaste Barockslott. I dag är det 8:e generationen av familjen Bonde som driver gården.

Vi på Ericsbergs slott kan erbjuda er att ha möten i inspirerande, rofyllda och historiska miljöer. Mötena kan man välja på att ha i spannstallet, selkammaren, orangeriet eller muséet. Alla platserna har en unik miljö. På Ericsberg går det att boka helpensionskonferenser, dagkonferenser eller kick off.

När man väljer att ha mötet på Ericsberg, serverar vi gärna mat som kommer från gården, viltkött, fisk, fågel eller kräftor när den tiden är. Vårt boende ligger i slottets flygelbyggnader, där gästrummen är fint inredda. I varje rum finns morgonrock, i slottsflyglarna så delar rummen på dusch och toalett. Tre av flyglarna ligger bara ett stenkast från Ericsbergs sjön, där vi både har bryggflotte och ett kallbadhus.

Under er konferens, möte eller kick off på Ericsbergs Slott kan det både varar roligt och givande att också boka in en aktivitet för gruppen. Vi kan ordna allt ifrån viltsafaris, yoga och stress hantering, provningar av olika slag samt en hel del guidningar i fina miljöer.

UPPLEVELSER

Hos oss på Ericsberg så finns det massor att uppleva, både för stora som små. Eller vad sägs om att besöka vårt vackra orangeri och växthus. Eller en promenad i vår stora slottspark där ni kan beskåda vårt unika barockslott.

En annan uppskattad aktivitet är vårt fina jakt och fiske på Ericsbergs marker. Upplev våra exklusiva drevjakter och efteråt är chansen stor att du får se alla våra 5 klövvilt på jaktparaden.

Vill du veta mer om Ericsberg och dess historia så annordnas det guidade turer där vi berättar mer om byggnadernas och parkernas historia och med lite tur får du även veta vem Pintorpafrun är.

För det mindre brukar spänningen smyga sig på när det är dags att försöka ta sig igenom vår labyrint som är en skalenlig kopia av Hampton Courts berömda labyrint. Efter det uppskattas vårt fina café med hembakta godsaker, kaffe och självklart glass för de mindre.

På Ericsberg finns det något unikt att upptäcka oavsett ålder.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket