| 2018-02-25
Musik & Show

Köp biljetter till Så som i Himmelen - musikalen

VIKTIG INFORMATION

Föreställningen på The Theatre 2020 flyttas till Scandinavium 2022

Med anledning av Covid-19 och regeringens beslut att förbjuda allmänna sammankomster med fler än 50 personer, så flyttas föreställningen fram till maj 2021. Varje enskild berörd gäst har blivit kontaktad på den mailadress som angivits vid bokning. Alla gäster som hade biljetter till The Theatre får ersättningsbiljetter till Scandinavium 2022. I övrigt är dessa föreställningar fullsatta. Har du några funderingar eller undringar gällande flytten till Scandinavium 2022, LÄS MER HÄR >>

2biljettknappNY-showtic
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

2biljettknappNY-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter till Så som i Himmelen

Köp biljetter till Så som i Himmelen 

Efter Stockholm så flyttar musikalen till Göteborg och Scandinavium från 27 maj till 5 juni 2022

Så som i Himmelen - musikalen

Sällan har kritikerna och publiken varit mer enade – med Så som i Himmelen har musikalhistoria skrivits. Föreställningen har gjort succé på Oscarsteatern i Stockholm under två års tid. Nu står det klart att den omtyckta musikalen fortsätter i Stockholm under våren och avslutar sedan på The Theatre i Göteborg.

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som (ihop med "Gabriellas sång" från filmen) ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, fiendskap uppstår och kärlek börjar spira.

Idel beröm har haglat över musikalen som jämförts med storheter som KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA och CHESS. Ensemblen har lovordats för sina skådespelarprestationer, sånginsatser, sin energi och individualitet. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens hyllade stjärna Philip Jalmelid och musikalstjärnan Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Morgan Alling/Björn Kjellman (alternerar i rollen)*, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sofia Pekkari, Christopher Wollter m fl. Körens övriga sångglada medlemmar gestaltas av bl a Beatrice Järås, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson m.fl. Allt detta uppbackat av en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

Hos oss kan ni smidigt och enkelt boka hotellpaket med biljetter och boende till musikalen i Stockholm och Göteborg.

Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket